A la carte ( Midi et Soir )

Entrées
  16  Pineapple tomato gazpacho. mozzarella di burrata, and half-cooked shrimp
  13  Scottish salmon tartare and marinated sea bream, red pepper coulis
  14  
Mackerel of sea line, slices of truffle,  coulis of farden tomato
  18  
Carpaccio of bluefin tuna, salad of old tomatoes and niçoise lemon coulis
  23  Terrine of duck foie gras half-cooked, spicy homemade brioche
  28  Pâté with duck crust and Sweet bread milk-fed veal, fois gras, mesclin salad

 

Plats
  27  Fillet of wild fish, purple eggplant confit emulsion of shell juices (Yellow pollock)
  32  
(Monkfish)
  38  (St-Pierre)
  27  Fricassée of guinea fowl challans with sage, mashed potatoes
  30  Roasted Ibelian Pig with savory, in Viennese hazelnu

  38  Roasted pigeon with rosemary, seared with chanterelles
  37  Sweet bread milk-fed veal with chanterelles
  29  Matured “Black Angus” beef rib, mashed potatoes and chanterelles
  45  Roasted young grouse, seared with mushrooms and fois gras
120  Fillet of Japanese beef A4 “KOBE race” grilled 200gr  (Order for 2 persons, price per person)                                                  

15   Sélection de Fromages affinés                                                                                 

Desserts chaud
Order at the beginning of the menu
15  Hot passion fruit soufflé, vanilla ice cream

Desserts froids

  14  Fresh grapefruit and mint jelly, cheese sorbet
  15  Exotic tart with mango,pineapple and coconut, passion fruit sauce
  15  Yuzu (japanese lemon) ice cream nougat with blueberry & meringue sticks
  16  Bar of chocolate cake, composed with soft biscuit, bitter ganache, creamy praline cream
  15  Cheese plate

 

Les plats ci-dessous sont susceptibles de changer en fonction des arrivages du marché et sont indiqués à titre d’exemple  

En cas d’allergies alimentaires, merci de le preciser à votre serveur, TVA et service compris.
Menu avec boissons non comprises.Tous les plats sont fait maison
Le restaurant n’accepte plus les chéques.Tous les abats et viandes sont d’origine U.E.