“Plaisir d’ Été” menu

Menu Carte Printemps: Amuse bouche & Entrée & Plat & Dessert                 47€

   suppément

Entrées  (15€) 

Pineapple tomato gazpacho and marine salmon ,mozzarella di burrata

Blue Shrimps Tartare and marinated Salmon, almond coulis

Foie gras terrine with mirabelle coulis, and homemade brioche

Pâté of Challants duck with pistachio, and endive salad

Red Tuna Mediterranean carpaccio,lemon sauce  (+4)

 

Plats  (35€)

Wild fish filet with eggplant confit and emulsion of shelfishl juices
( Yellow pollock+0€, Monkfish +3€)

Fricassee of supreme guinea fowl Challans with chanterelle mushrooms and sage

Roasted Iberique Pig, black cherry compote

Roasted Angus Beef, mashed potato

Roasted pigeon with rosemary, girolles (+6)

Sweet bread and tongue milk-fed veal with Grenoble sauces and girolles(+8)

Challans roasted Challans blood duck, seared foie gras and chanterelles (+8)
For two people (price per person)

Dessertchaud  (15€)

Order at the beginning of the menu  

Passin fruit soufflé with vanilla ice cream  

 

Desserts froids et Fromages  (15€)

Pineapple and mango tart with coconut tip mango sorbet

Compote of Fresh apricot with verbena, mango sorbet

Compote of peach and jelly of jasmine tea, white cheese sorbet

Yuzu (japanese lemon) ice cream nougat with blueberry & meringue sticks

Chocolate coupe with season fruits, bitter chocolate sauce

Ice cream and sorbet, crumble and red fruits

 Cheese plate from HISADA with Jam  (+4)

 Les plats ci-dessous sont susceptibles de changer en fonction des arrivages du marché et sont indiqués à titre d’exemple 

Tous les abats et viandes sont d’origine de l U.E.
Tous les plats sont fait maison

 

En cas d’allergies alimentaires, merci de le preciser à votre serveur, TVA et service compris.
Menu avec boissons non comprise
Le restaurant n’accepte pas les chéques. Merci de votre compréhension.