“Plaisir d’ Automne” menu

Menu Carte autumn: Amuse bouche & Entrée & Plat & Dessert                 47€

   extra charge

Entrees  (35€)

Pâté of faisannewith pistachio, and endive hazelnut salad

Cream of punpkin soup with chorizo,raspberry truffe

Blue Shrimps Tartare and marinated Salmon, almond coulis

 Foie gras terrine with mirabelle coulis, and homemade brioche

Red Tuna Mediterranean carpaccio,lemon sauce (+5)

Plats  (35€)

Wild fish filet with butternut confit and emulsion of shelfishl juices
( Yellow cod +0€, st pierre +6€)

Fricassee of veal, mushrooms and mashed potato

Roasted Iberique Pig, black olive from Kalamata

Roasted Beef, mashed potato

Roasted pigeon with rosemary, and mashed potato(+8)

Sweet bread and tongue milk-fed veal with Grenoble sauces and girolles (+8)

Roasted wild duck with foie gros(+12)

French Roasted deer(+18)

WAGYU japonaise for two people per person ) (+75)

Dessert chaud  (15€)

Order at the beginning of the menu  

Passion fruit soufflé with vanilla ice cream  

 

Desserts froids et Fromages  (15€)

Pineapple and mango tart with coconut tip mango sorbet

Compote of figs and yogourt sorbet with red wine sauce

Grapefruits and mint jelly with yogurt sorbet

Yuzu (japanese lemon) ice cream nougat with blueberry & meringue sticks

Bar of chocolate, composed with soft biscuit, bitter ganache, creamy praline cream

Ice cream and sorbet, crumble and red fruits

   Cheese plate from HISADA with Jam  (+4)

 Les plats ci-dessous sont susceptibles de changer en fonction des arrivages du marché et sont indiqués à titre d’exemple 

Tous les abats et viandes sont d’origine de l U.E.
Tous les plats sont fait maison

 

En cas d’allergies alimentaires, merci de le preciser à votre serveur, TVA et service compris.
Menu avec boissons non comprise
Le restaurant n’accepte pas les chéques. Merci de votre compréhension.