“Plaisir d’ hiver” menu

Menu Carte winter: Amuse bouche & Entrée & Plat & Dessert                 47€

   extra charge

Entrees  (35€)

Cream of Hokkaido pumpkin soup with Iberian chorizo, grated truffle

Hens pheasant ballotine and hazelnut hare, variegated winter radish salad

Salmon taretare and marinated sea bream, sheep’s yogurt sauce

Blue shrimp two ways (crisp and tartare) smoked almond coulis(+2)

Terrine of duck foie gras half-cooked, homemade brioche and Kaki coulis(+3)

Carpaccio of scallops and bluefin tuna, radicchio salad of red trévise (+6)

Plats  (35€)

Plate of winter vegetables, butternut-smashed and mashed potatoes

Fricassee of veal, mushrooms and mashed potato

Roasted Iberique Pig, black olive from Kalamata

Roasted Beef, seasonal vegetables

Wild fish filet with butternut confit and emulsion of shelfishl juices
( Yellow cod +0€, st pierre +6€)

Roasted pigeon with rosemary, and mashed potato(+9)

Sweet bread and tongue milk-fed veal with Grenoble sauces (+10)

Roasted wild duck with foie gros(+16)

Mulsanne roe deer roasted in the genievre, (+ 26 €)

French wild rabbit royal style with foie gras ,truffe (+39€)

Dessert chaud  (15€)

Order at the beginning of the menu     

Chestnut soufflé with caramel ice cream (Supplément +2€)

   

Desserts froids et Fromages  (15€) 

Pecan nuts and caramelized walnut tart with  vanilla ice cream

Compote of figs and red wine sauce

Fresh grapefruit and mint jelly, fromage blanc so

Yuzu (japanese lemon) ice cream nougat with blueberry & meringue sticks

Bar of chocolate, composed with soft biscuit, bitter ganache, creamy praline cream

Ice cream and sorbet, crumble and red fruits

   Cheese plate from HISADA with Jam  (+6)

 Les plats ci-dessous sont susceptibles de changer en fonction des arrivages du marché et sont indiqués à titre d’exemple 

Tous les abats et viandes sont d’origine de l U.E.
Tous les plats sont fait maison

 

En cas d’allergies alimentaires, merci de le preciser à votre serveur, TVA et service compris.
Menu avec boissons non comprise
Le restaurant n’accepte pas les chéques. Merci de votre compréhension.