“Plaisir de Printemps” menu

Menu Carte de Printemps: Amuse bouche & Entrée & Plat & Dessert                 47€

 supplément

Entrées (15€)

Creamy peas soup with basil, flakes of ham with Bellota bacon

Marinated salmon and sea bream tartare, red pepper coulis  

Half-cooked bonito salad, boiled egg and slice of summer truffle

Terrine of duck foie gras half-cooked, blonde lentil salad of saint-flour

White asparagus, carpaccio of red tuna and amberjack, and Sicily lemon coulis(+6)

White asparagus, blue Lobster and herbe coulis (+9)

 

Plats  (35€)

Wild fish fillet, eggplant confit, emulsion of shell juices ( Yellow pollock+0€, Monkfish +4€, sea bass+6€)

Fricassée of guinea fowl challans with sage, mashed potatoes

Roasted Iberique Pig with savory, in Viennese hazelnut

Roasted veal fillet, seasonal vegetables, mashed potatoes

Roasted pigeon with rosemary, green asparagus(+8)

Sweet bread and tongue milk-fed veal with Grenoble sauces and green asparagus(+9) 

Fricaisse of chicken, morel with yellow wine and asparagus (For 2 people + 10 € per person)

 Japanese Beef grille 200g: A4 (For 2 people + 120 € per person)

 

Dessert chaud (15€)

(A commander en début de repas)

Order at the beginning of the menu

Hot chocolate soufflé, vanilla ice cream (+3€)

Desserts froids  (15€)

Abricot compote with vervena, passion mango sorbet

A glass of Strawberrys, chantilly cream with mascarpone and compote of rhubarb, strawberry sorbet

Mont Blanc with Cassis, white cheese sorbet

Yuzu (japanese lemon) ice cream nougat with blueberry & meringue sticks

Bar of chocolate cake, composed with soft biscuit, bitter ganache, creamy praline cream

Ice cream and sorbet, crumble and red fruits

Cheese plate from HISADA  (+6€)

 

 Les plats ci-dessous sont susceptibles de changer en fonction des arrivages du marché et sont indiqués à titre d’exemple  

En cas d’allergies alimentaires, merci de le preciser à votre serveur, TVA et service compris.
Menu avec boissons non comprises.Tous les plats sont fait maison
Le restaurant n’accepte plus les chéques.Tous les abats et viandes sont d’origine U.E.